Монтажерот на „Пред дождот“ награден за животно дело на фестивалот „Синематик“ - А1он
Почетна Култура Монтажерот на „Пред дождот“ награден за животно дело на фестивалот „Синематик“
Култура

Монтажерот на „Пред дождот“ награден за животно дело на фестивалот „Синематик“

11/12/2018 - 11:54 56 прегледи
Монтажерот на „Пред дождот“ награден за животно дело на фестивалот „Синематик“