Србија очекува почеток на изградбата на „Турски поток“ на нејзина територија во март - А1он
Почетна Регион Србија очекува почеток на изградбата на „Турски поток“ на нејзина територија во март
Регион

Србија очекува почеток на изградбата на „Турски поток“ на нејзина територија во март

10/12/2018 - 13:54 169 прегледи
Србија очекува почеток на изградбата на „Турски поток“ на нејзина територија во март