(ВИДЕО) Трета дискусија за нацрт амандманите за уставни измени: Имплементирањето на Договорот од Преспа обезбедува исполнување на евроатлантските интеграции на Македонија - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Трета дискусија за нацрт амандманите за уставни измени: Имплементирањето на Договорот од Преспа обезбедува исполнување на евроатлантските интеграции на Македонија
Македонија

(ВИДЕО) Трета дискусија за нацрт амандманите за уставни измени: Имплементирањето на Договорот од Преспа обезбедува исполнување на евроатлантските интеграции на Македонија

07/12/2018 - 18:11 102 прегледи
(ВИДЕО) Трета дискусија за нацрт амандманите за уставни измени: Имплементирањето на Договорот од Преспа обезбедува исполнување на евроатлантските интеграции на Македонија