ВИДЕО: Министерот Спасовски во посета на Полицискиот Центар „Ѓорче Петров“ - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Министерот Спасовски во посета на Полицискиот Центар „Ѓорче Петров“
Македонија

ВИДЕО: Министерот Спасовски во посета на Полицискиот Центар „Ѓорче Петров“

07/12/2018 - 17:17 236 прегледи
ВИДЕО: Министерот Спасовски во посета на Полицискиот Центар „Ѓорче Петров“