Трамп ќе го именува Вилијам Бар за министер за правда и јавен обвинител на САД - А1он
Почетна Свет Трамп ќе го именува Вилијам Бар за министер за правда и јавен обвинител на САД
Свет

Трамп ќе го именува Вилијам Бар за министер за правда и јавен обвинител на САД

07/12/2018 - 17:22 98 прегледи
Трамп ќе го именува Вилијам Бар за министер за правда и јавен обвинител на САД