И „регуларните“ занаетчии ќе преминат во сивиот сектор ако државата не ги зајакне инспекциите - А1он
Почетна Економија И „регуларните“ занаетчии ќе преминат во сивиот сектор ако државата не ги зајакне инспекциите
Економија

И „регуларните“ занаетчии ќе преминат во сивиот сектор ако државата не ги зајакне инспекциите

07/12/2018 - 17:01 111 прегледи
И „регуларните“ занаетчии ќе преминат во сивиот сектор ако државата не ги зајакне инспекциите