Ѓорчев се сретна со сенаторите Линдзи Греам и Џејмс Ланкфорд - А1он
Почетна Македонија Ѓорчев се сретна со сенаторите Линдзи Греам и Џејмс Ланкфорд
Македонија

Ѓорчев се сретна со сенаторите Линдзи Греам и Џејмс Ланкфорд

07/12/2018 - 16:35 29 прегледи
Ѓорчев се сретна со сенаторите Линдзи Греам и Џејмс Ланкфорд