Занаетчиите и институциите ќе соработуваат во борбата против сивата економија во занаетчиството - А1он
Почетна Економија Занаетчиите и институциите ќе соработуваат во борбата против сивата економија во занаетчиството
Економија

Занаетчиите и институциите ќе соработуваат во борбата против сивата економија во занаетчиството

07/12/2018 - 15:51 103 прегледи
Занаетчиите и институциите ќе соработуваат во борбата против сивата економија во занаетчиството