Судии од Кривичен ги поддржуваат барањата на УПОЗ за зголемувањето на платите на судските службеници - А1он
Почетна Македонија Судии од Кривичен ги поддржуваат барањата на УПОЗ за зголемувањето на платите на судските службеници
Македонија

Судии од Кривичен ги поддржуваат барањата на УПОЗ за зголемувањето на платите на судските службеници

07/12/2018 - 15:36 95 прегледи
Судии од Кривичен ги поддржуваат барањата на УПОЗ за зголемувањето на платите на судските службеници