Инспекторат на град Скопје: Издадена забрана за користење на котелот на нафта во ЈП Македонски Шуми - А1он
Почетна Актуелно Инспекторат на град Скопје: Издадена забрана за користење на котелот на нафта во ЈП Македонски Шуми
Актуелно

Инспекторат на град Скопје: Издадена забрана за користење на котелот на нафта во ЈП Македонски Шуми

07/12/2018 - 12:48 1,936 прегледи
Инспекторат на град Скопје: Издадена забрана за користење на котелот на нафта во ЈП Македонски Шуми