„Еко-свест“ ја повикa Владата да се префрли кон порационален систем за поддршка на енергијата од обновливи извори - А1он
Почетна Македонија „Еко-свест“ ја повикa Владата да се префрли кон порационален систем за поддршка на енергијата од обновливи извори
Македонија

„Еко-свест“ ја повикa Владата да се префрли кон порационален систем за поддршка на енергијата од обновливи извори

07/12/2018 - 12:17 232 прегледи
„Еко-свест“ ја повикa Владата да се префрли кон порационален систем за поддршка на енергијата од обновливи извори