Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата - А1он
Почетна Свет Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата
Свет

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

06/12/2018 - 19:39 177 прегледи
Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата