ОН: Во Јемен треба да се обезбеди храна за 20 милиони луѓе - А1он
Почетна Свет ОН: Во Јемен треба да се обезбеди храна за 20 милиони луѓе
Свет

ОН: Во Јемен треба да се обезбеди храна за 20 милиони луѓе

06/12/2018 - 19:11 33 прегледи
ОН: Во Јемен треба да се обезбеди храна за 20 милиони луѓе