Романската Влада бара оценка на уставноста на одлуката на претседателот да не назначи двајца министри - А1он
Почетна Свет Романската Влада бара оценка на уставноста на одлуката на претседателот да не назначи двајца министри
Свет

Романската Влада бара оценка на уставноста на одлуката на претседателот да не назначи двајца министри

06/12/2018 - 19:09 49 прегледи
Романската Влада бара оценка на уставноста на одлуката на претседателот да не назначи двајца министри