Делегациите на Косово и Албанија го напуштија состанокот на ЦЕФТА во Приштина - А1он
Почетна Регион Делегациите на Косово и Албанија го напуштија состанокот на ЦЕФТА во Приштина
Регион

Делегациите на Косово и Албанија го напуштија состанокот на ЦЕФТА во Приштина

06/12/2018 - 19:08 905 прегледи
Делегациите на Косово и Албанија го напуштија состанокот на ЦЕФТА во Приштина