Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски - А1он
Почетна Македонија Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски
Македонија

Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски

06/12/2018 - 19:04 277 прегледи
Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски