Заев: Нема да бидеме северномакедонци, идентитетот и јазикот се заштитени - А1он
Почетна Македонија Заев: Нема да бидеме северномакедонци, идентитетот и јазикот се заштитени
Македонија

Заев: Нема да бидеме северномакедонци, идентитетот и јазикот се заштитени

06/12/2018 - 19:02 842 прегледи
Заев: Нема да бидеме северномакедонци, идентитетот и јазикот се заштитени