Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба - А1он
Почетна Актуелно Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба
Актуелно

Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба

06/12/2018 - 18:17 2,518 прегледи
Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба