Харадинај: Косово ги гони, а Србија ги наградува тие кои војуваат во други држави - А1он
Почетна Регион Харадинај: Косово ги гони, а Србија ги наградува тие кои војуваат во други држави
Регион

Харадинај: Косово ги гони, а Србија ги наградува тие кои војуваат во други држави

06/12/2018 - 18:10 692 прегледи
Харадинај: Косово ги гони, а Србија ги наградува тие кои војуваат во други држави