ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра - А1он
Почетна Економија ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра
Економија

ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра

06/12/2018 - 17:11 316 прегледи
ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра