Парламентот на Украина го поддржа раскинувањето на Договорот за пријателство со Русија - А1он
Почетна Свет Парламентот на Украина го поддржа раскинувањето на Договорот за пријателство со Русија
Свет

Парламентот на Украина го поддржа раскинувањето на Договорот за пријателство со Русија

06/12/2018 - 16:05 487 прегледи
Парламентот на Украина го поддржа раскинувањето на Договорот за пријателство со Русија