Филипче: Новиот термин за изградбата на новиот објект на Клиничката болница-Штип е средината на 2020 година - А1он
Почетна Македонија Филипче: Новиот термин за изградбата на новиот објект на Клиничката болница-Штип е средината на 2020 година
Македонија

Филипче: Новиот термин за изградбата на новиот објект на Клиничката болница-Штип е средината на 2020 година

06/12/2018 - 15:47 71 прегледи
Филипче: Новиот термин за изградбата на новиот објект на Клиничката болница-Штип е средината на 2020 година