Министерството за правда планира изготвување на Закон за надоместок на жртвите од кривични дела - А1он
Почетна Македонија Министерството за правда планира изготвување на Закон за надоместок на жртвите од кривични дела
Македонија

Министерството за правда планира изготвување на Закон за надоместок на жртвите од кривични дела

06/12/2018 - 15:44 86 прегледи
Министерството за правда планира изготвување на Закон за надоместок на жртвите од кривични дела