Харадинај: И покрај дилемите на НАТО, војската на Косово ќе биде одобрена идната недела - А1он
Почетна Регион Харадинај: И покрај дилемите на НАТО, војската на Косово ќе биде одобрена идната недела
Регион

Харадинај: И покрај дилемите на НАТО, војската на Косово ќе биде одобрена идната недела

06/12/2018 - 15:40 1,752 прегледи
Харадинај: И покрај дилемите на НАТО, војската на Косово ќе биде одобрена идната недела