„Гоце Делчев“ е првото основно училиште во Аеродром што премина на греење со пелети - А1он
Почетна Македонија „Гоце Делчев“ е првото основно училиште во Аеродром што премина на греење со пелети
Македонија

„Гоце Делчев“ е првото основно училиште во Аеродром што премина на греење со пелети

06/12/2018 - 15:11 123 прегледи
„Гоце Делчев“ е првото основно училиште во Аеродром што премина на греење со пелети