ЕУ: Над милијарда патници во воздушниот сообраќај во 2017 година - А1он
Почетна Економија ЕУ: Над милијарда патници во воздушниот сообраќај во 2017 година
Економија

ЕУ: Над милијарда патници во воздушниот сообраќај во 2017 година

06/12/2018 - 15:05 34 прегледи
ЕУ: Над милијарда патници во воздушниот сообраќај во 2017 година