ВИДЕО: Темелковски вети станица за мерење на загаденоста на воздухот, но не ја изгради - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Темелковски вети станица за мерење на загаденоста на воздухот, но не ја изгради
Актуелно

ВИДЕО: Темелковски вети станица за мерење на загаденоста на воздухот, но не ја изгради

06/12/2018 - 14:03 344 прегледи
ВИДЕО: Темелковски вети станица за мерење на загаденоста на воздухот, но не ја изгради