(ВИДЕО) Заев: Се консултираме и со Грција, некои предлози од опозицијата се прифатливи - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: Се консултираме и со Грција, некои предлози од опозицијата се прифатливи
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: Се консултираме и со Грција, некои предлози од опозицијата се прифатливи

05/12/2018 - 19:14 816 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Се консултираме и со Грција, некои предлози од опозицијата се прифатливи