Последните мотори со внатрешно согорување на „Фолксваген“ ќе излезат во 2026 година - А1он
Почетна МагазинТехнологија Последните мотори со внатрешно согорување на „Фолксваген“ ќе излезат во 2026 година
Технологија

Последните мотори со внатрешно согорување на „Фолксваген“ ќе излезат во 2026 година

09/12/2018 - 20:46 788 прегледи
Последните мотори со внатрешно согорување на „Фолксваген“ ќе излезат во 2026 година