Општина Гази Баба во втора акција заплени 1 тон и 50 кг отпадни гуми - А1он
Почетна Македонија Општина Гази Баба во втора акција заплени 1 тон и 50 кг отпадни гуми
Македонија

Општина Гази Баба во втора акција заплени 1 тон и 50 кг отпадни гуми

05/12/2018 - 16:24 77 прегледи
Општина Гази Баба во втора акција заплени 1 тон и 50 кг отпадни гуми