Меѓународниот ден на лицата со попреченост со свечена манифестација се одбележа во Кисела Вода - А1он
Почетна Македонија Меѓународниот ден на лицата со попреченост со свечена манифестација се одбележа во Кисела Вода
Македонија

Меѓународниот ден на лицата со попреченост со свечена манифестација се одбележа во Кисела Вода

04/12/2018 - 18:31 108 прегледи
Меѓународниот ден на лицата со попреченост со свечена манифестација се одбележа во Кисела Вода