Филипче: Активно работиме да најдеме нов објект за Центарот за зависници од Кисела Вода - А1он
Почетна Македонија Филипче: Активно работиме да најдеме нов објект за Центарот за зависници од Кисела Вода
Македонија

Филипче: Активно работиме да најдеме нов објект за Центарот за зависници од Кисела Вода

04/12/2018 - 13:20 97 прегледи
Филипче: Активно работиме да најдеме нов објект за Центарот за зависници од Кисела Вода