(ВИДЕО) Заев: Секој поединец е посебен на свој начин и секој заслужува еднакви шанси и можности - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Секој поединец е посебен на свој начин и секој заслужува еднакви шанси и можности
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Секој поединец е посебен на свој начин и секој заслужува еднакви шанси и можности

03/12/2018 - 13:11 50 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Секој поединец е посебен на свој начин и секој заслужува еднакви шанси и можности