„Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ - А1он
Почетна Македонија „Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ
Македонија

„Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ

02/12/2018 - 12:05 5,553 прегледи
„Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ