(ВИДЕО) Протест на „Македонија блокира“ пред Собрнието: Ќе останеме тука до Нова година - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Протест на „Македонија блокира“ пред Собрнието: Ќе останеме тука до Нова година
Актуелно

(ВИДЕО) Протест на „Македонија блокира“ пред Собрнието: Ќе останеме тука до Нова година

01/12/2018 - 12:53 4,912 прегледи
(ВИДЕО) Протест на „Македонија блокира“ пред Собрнието: Ќе останеме тука до Нова година