Учениците од ДУРДМОВ „Димитар Влахов“ ги победија општинарите манифестацијата „Гол, бол“ - А1он
Почетна Спорт Учениците од ДУРДМОВ „Димитар Влахов“ ги победија општинарите манифестацијата „Гол, бол“
Спорт

Учениците од ДУРДМОВ „Димитар Влахов“ ги победија општинарите манифестацијата „Гол, бол“

29/11/2018 - 17:16 85 прегледи
Учениците од ДУРДМОВ „Димитар Влахов“ ги победија општинарите манифестацијата „Гол, бол“