(ОД МИНУТА ВО МИНУТА) Русија заплени украински бродови, украинската војска во целосна борбена готовност - А1он
Почетна Македонија_2 (ОД МИНУТА ВО МИНУТА) Русија заплени украински бродови, украинската војска во целосна борбена готовност
Македонија_2

(ОД МИНУТА ВО МИНУТА) Русија заплени украински бродови, украинската војска во целосна борбена готовност

26/11/2018 - 11:39 4,334 прегледи
(ОД МИНУТА ВО МИНУТА) Русија заплени украински бродови, украинската војска во целосна борбена готовност