(ВИДЕО) Револтирани граѓани кон Филипче и Темелковски: Доста лажевте, болницата да се дислоцира - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Револтирани граѓани кон Филипче и Темелковски: Доста лажевте, болницата да се дислоцира
Актуелно

(ВИДЕО) Револтирани граѓани кон Филипче и Темелковски: Доста лажевте, болницата да се дислоцира

22/11/2018 - 20:51 11,869 прегледи
(ВИДЕО) Револтирани граѓани кон Филипче и Темелковски: Доста лажевте, болницата да се дислоцира