По повод Европската недела за помалку отпад во Општина Кисела Вода се одржа јавна дебата - А1он
Почетна Македонија По повод Европската недела за помалку отпад во Општина Кисела Вода се одржа јавна дебата
Македонија

По повод Европската недела за помалку отпад во Општина Кисела Вода се одржа јавна дебата

22/11/2018 - 12:59 234 прегледи
По повод Европската недела за помалку отпад во Општина Кисела Вода се одржа јавна дебата