АД Елем: Охридското Езеро е 17 сантиметри над долната граница, понудивме пумпи за Студенчишкото блато - А1он
Почетна Македонија АД Елем: Охридското Езеро е 17 сантиметри над долната граница, понудивме пумпи за Студенчишкото блато
Македонија

АД Елем: Охридското Езеро е 17 сантиметри над долната граница, понудивме пумпи за Студенчишкото блато

19/11/2018 - 16:05 640 прегледи
АД Елем: Охридското Езеро е 17 сантиметри над долната граница, понудивме пумпи за Студенчишкото блато