Апостолска: Со Буџетот за 2019 година се зголемува поддршката за развој на претприемачкиот потенцијал - А1он
Почетна Економија Апостолска: Со Буџетот за 2019 година се зголемува поддршката за развој на претприемачкиот потенцијал
Економија

Апостолска: Со Буџетот за 2019 година се зголемува поддршката за развој на претприемачкиот потенцијал

19/11/2018 - 14:53 140 прегледи
Апостолска: Со Буџетот за 2019 година се зголемува поддршката за развој на претприемачкиот потенцијал