Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена - А1он
Почетна Економија Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена
Економија

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена

17/11/2018 - 18:42 2,227 прегледи
Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена