Приватниот авион на Орбан, летал за Белград еден ден откако Груевски објави дека бара унгарски азил - А1он
Почетна Актуелно Приватниот авион на Орбан, летал за Белград еден ден откако Груевски објави дека бара унгарски азил
Актуелно

Приватниот авион на Орбан, летал за Белград еден ден откако Груевски објави дека бара унгарски азил

17/11/2018 - 10:09 5,428 прегледи
Приватниот авион на Орбан, летал за Белград еден ден откако Груевски објави дека бара унгарски азил