ОЈО Тетово ќе ја обжали ослободителната пресуда за лекарот-гинеколог - А1он
Почетна Македонија ОЈО Тетово ќе ја обжали ослободителната пресуда за лекарот-гинеколог
Македонија

ОЈО Тетово ќе ја обжали ослободителната пресуда за лекарот-гинеколог

16/11/2018 - 15:59 160 прегледи
ОЈО Тетово ќе ја обжали ослободителната пресуда за лекарот-гинеколог