Информативна сесија за започнување сопствен бизнис и поддршка на мали и средни претријатија, старт-ап и спин-оф компании - А1он
Почетна Економија Информативна сесија за започнување сопствен бизнис и поддршка на мали и средни претријатија, старт-ап и спин-оф компании
Економија

Информативна сесија за започнување сопствен бизнис и поддршка на мали и средни претријатија, старт-ап и спин-оф компании

16/11/2018 - 08:13 118 прегледи
Информативна сесија за започнување сопствен бизнис и поддршка на мали и средни претријатија, старт-ап и спин-оф компании