Уште 1.500 лица од „мигрантскиот карван“ пристигнаа на мексиканско-американската граница - А1он
Почетна Свет Уште 1.500 лица од „мигрантскиот карван“ пристигнаа на мексиканско-американската граница
Свет

Уште 1.500 лица од „мигрантскиот карван“ пристигнаа на мексиканско-американската граница

15/11/2018 - 20:12 119 прегледи
Уште 1.500 лица од „мигрантскиот карван“ пристигнаа на мексиканско-американската граница