Реакција на Општина Охрид на прес-конференцијата на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Охрид - А1он
Почетна Македонија Реакција на Општина Охрид на прес-конференцијата на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Охрид
Македонија

Реакција на Општина Охрид на прес-конференцијата на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Охрид

14/11/2018 - 15:08 399 прегледи
Реакција на Општина Охрид на прес-конференцијата на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Охрид