РСБСП со потсетување до возачите: На 15 ноември започнува законската обврска за задолжително носење зимска опрема - А1он
Почетна Македонија РСБСП со потсетување до возачите: На 15 ноември започнува законската обврска за задолжително носење зимска опрема
Македонија

РСБСП со потсетување до возачите: На 15 ноември започнува законската обврска за задолжително носење зимска опрема

14/11/2018 - 11:09 143 прегледи
РСБСП со потсетување до возачите: На 15 ноември започнува законската обврска за задолжително носење зимска опрема