„Грујо го бараат низ Скопје ко некој покемон“, „Нека стават црвена лента на вратата на 'Шутка', сам ќе дојде“ - најинтересните твитови за Груевски - А1он
Почетна Актуелно „Грујо го бараат низ Скопје ко некој покемон“, „Нека стават црвена лента на вратата на ‘Шутка’, сам ќе дојде“ – најинтересните твитови за Груевски
Актуелно

„Грујо го бараат низ Скопје ко некој покемон“, „Нека стават црвена лента на вратата на ‘Шутка’, сам ќе дојде“ – најинтересните твитови за Груевски

09/11/2018 - 23:04 4,770 прегледи
„Грујо го бараат низ Скопје ко некој покемон“, „Нека стават црвена лента на вратата на ‘Шутка’, сам ќе дојде“ – најинтересните твитови за Груевски