„Македонија блокира“ утре ќе протестира во Охрид пред домовите на пратениците кои гласаа за уставните измени - А1он
Почетна Македонија „Македонија блокира“ утре ќе протестира во Охрид пред домовите на пратениците кои гласаа за уставните измени
Македонија

„Македонија блокира“ утре ќе протестира во Охрид пред домовите на пратениците кои гласаа за уставните измени

09/11/2018 - 22:14 1,295 прегледи
„Македонија блокира“ утре ќе протестира во Охрид пред домовите на пратениците кои гласаа за уставните измени